Artizanati Shqiptar

Portali i parë i artizanatit Shqiptar

Zgjidh Shqipërinë!

Artizanët

Produktet

Çanta dhe kuleta

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-005
24,17 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-017
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-008
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-003
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania

Na ndiqni

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.